Attractieparken in de buurt van Camping Markveldseveld - Markveldseveld

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Attractieparken in de buurt van Camping Markveldseveld

Omgeving

Familiepretpark de Waarbeek
Voor een betaalbare prijs, kun je de hele dag genieten van de Botsauto's, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, de Bungee Diver, de Toffe Twister en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook   lekker met de Zweefbanen hoog boven het water zoeven of vliegen in je eigen ufo in de Skyflyer.

Attractiepark Slagharen
Het park telt meer dan 40 attracties, waaronder twee achtbanen: de Thunder Loop en de Mine Train. Ook is er een wildwaterbaan: Ripsaw Falls en een speciaal zwembad voor de gasten van het vakantiepark, Rocky Mountain Springs. Vanaf de ingang is het rechtse deel het drukste met attracties als de Zweefapollo, Enterprise en de Free Fall. Aan de linkerkant vind je de klassieker Thunder Loop, de Wild West Adventure, Tomahawk en vanaf 2013 het Flying Cloud, ook wel bekend als de Droomboot.

Avonturenpark Hellendoorn
Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en evenementen op je te wachten. Beleef samen spetterende waterpret in de twee wildwaterbanen of zet de wereld op z’n kop in één van de drie achtbanen! Avonturenpark Hellendoorn is compact, overzichtelijk en je hoeft bijna nooit te wachten voor je in de attracties kunt!

Avonturenpark Hellendoorn
 
Attractiepark de Waarbeek in Hengelo
Attractiepark Slagharen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu